2013. december 21., szombat

12. fejezet

*Reggel*

Nyűgösen keltem fel, mivel egész este Louis hortyogását hallgattam.
-Úgy veszel levegőt álmodban, mintha egy trombita lenne a tüdőd helyén.- löktem le a hasamról a fejét, mire mérgesen felnyögött.
-Nem zavar, hogy én még aludtam?- csapott oldalba, majd mindketten felkeltünk, Lou pedig átment a saját szobájába. Mikor rápillantottam az órára, tudatosult bennem, hogy 10 percem van Grace érkezéséig. Gyorsan felkaptam egy fürdőnadrágot és a zuhanyzóba rohantam vele, majd 2 perc múlva már a pólómat ráncigáltam magamra és végre elkészültem, még 1 perccel hamarabb is. Nem kellett sok idő és már kopogtak is, mire lerohantam és szélesre tártam az ajtót, ahol a vörös szépség állt, egy táskával a kezében. 
-Indulhatunk?- tolt arrébb az útból Zayn és levetette magát a kanapénkra. 
-Nem tudom. Még Louis készülődik.- indultam fel, hogy szóljak neki, de már éppen jött szembe velem, így ketten mentünk vissza a tesókhoz. Izgatottan figyeltem a tájat, míg a tengerpartra nem értünk, mivel még sosem láttam sós vizet. Amint megállt az autó kipattantam és lerohantam a homokos partra és lenyűgözve bámultam azt. Szeptember ellenére is elég sokan voltak még lent, de ezt egyáltalán nem bántam. Hatalmas mosollyal az arcomon kaptam le a pólómat, mire végre a többiek is ideértek.
-Tetszik mi, Fürtöske?- csapott a vállamra Zayn, majd ő is ledobta a felsőjét. Csak elámulva bólogattam, majd követve az idősebb Malikot besétáltam a hullámok közé, igaz, én nem ugrottam egy fejest, mint Zayn, aki boldogan merült el a habokban. Csak figyeltem a távolba nyúló kékséget, ami ki tudja milyen titkokat rejt, de nem sokáig álmélkodhattam, mivel Grace egy ügyes mozdulattal a víz alá nyomott, így köhögve jöttem fel és tincseim nedvesen tapadtak homlokomhoz. Nevetve figyelte arcomat, majd felkapva törékeny lényét bedobtam a mélyebb részbe, ahonnan ügyesen kiúszott.
-Hol van Louis?- néztem körbe hirtelen.
-Azt mondta, hogy majd bejön, most még nincs kedve.- rántotta meg a vállait Grace és a pert felé mutatott. Kimentem tesómhoz és furcsán néztem őt.
-Mi a baj Harold?- mosolygott.
-Miért vagy itt kint pólóban?- húztam fel az egyik szemöldökömet.
-Nincs túl meleg.- legyintett és visszacsúsztatta napszemüvegét az orrára.
-Gyere már be. Tök jó a víz.- fogtam meg az egyik kezét és felráncigáltam, mire dühösen felnyögött. Sikeresen a tengerbe toltam, mire elkezdett nyávogni, ezért inkább egy szépen irányzott lökéssel a hullámok alá küldtem.
-Gyűlöllek Harold!- jött fel prüszkölve, majd mérgesen újra a parton talált magának elfoglaltságot. Én nem értem ezt a srácot, mi rosszat tettem?
-Mi a baj?- ölelt át a hasamnál Grace, mire kirázott a hideg. Kuncogva elém lépkedett és kezét végigvezette a mellkasomon.
-Mennünk kéne, mert lassan ebédidő van.- jelent meg előttem Louis még kissé vizes és elég morcos feje. Szomorúan battyogtam ki és gyorsan megtörülköztem és már mentünk is. Nem így képzeltem el ezt a délelőttöt.

***

-Miért vagy velem ilyen egész nap?- néztem fel Louisra talán egy kicsit félénken. Egy nagyot sóhajtva rakta le a villáját, ugyanis éppen ebédeltünk. 
-Mert elegem van belőled.- mondta ki mindenféle kertelés nélkül, mire én csak meglepetten tátogtam, de egy értelmes szót sem tudtam kinyögni.- Nagyon idegesít, hogy bárhova mész, téged mindenhol szeretnek és a barátaimat is egytől-egyig elvetted.- legyintett fáradtan és a szobájába ment. Kikerekedett szemekkel álltam az előszobában és csak arra volt erőm, hogy kétségbe esetten felvánszorogjak a barlangomba, ahol viszont csak elterültem az ágyon és néztem ki a fejemből. Útba vagyok Louisnak, ez már biztos, így már el is döntöttem, hogy mit fogok csinálni. Szólok Jaynek és megkérem, hogy vigyen vissza az árvaházba. Igen, ez lesz a legjobb megoldás, nemsokára úgyis kiengednének onnan. Ezzel az elhatározással rohantam le a konyhába, ahol meg is találtam őt.
-Lehet egy kérésem?- álltam meg mellette félénken. Kedvesen rám mosolygott.
-Természetesen.
-Vissza vinnél az árvaházba?- hajtottam le a fejem félénken, mire idegesen végigsimított a karomon.
-Nem jó itt neked? Rossz anya vagyok?- jelent meg egy könnycsepp a szemében.
-Nem erről van szó.- öleltem át gyorsan.
-Ne menj vissza.- hallottam meg Louis hangját mögülem és kezeit átfonta hasam körül, mire kellemes borzongás járt át.- Nem akarom, hogy elmenj. Nem azért mondtam, csak féltékeny vagyok rád és így jött ki rajtam. Kérlek, maradj!- fordított szembe magával, így megláttam, hogy szemeiben könnyek csillogtak.- Feljössz beszélgetni?- vigyorodott el halványan. Csak bólintottam és elindultam utána a szobájába.
-Légy vele türelmes.- súgta még a fülembe Jay, mire egy mosollyal válaszoltam.
-Tudod, én nem akartalak megbántani, csak tényleg, több barátod lett 1 hét alatt, mint nekem, mióta itt élek. Igaz, ezért inkább felnézek rád, így ezt ne vedd bántásnak, kérlek.- terült el az ágyán, én pedig helyet foglaltam mellette.- Amúgy beszélnünk kéne Liamről. Emlékszel mikor a lányról beszéltem, akivel 2 évig együtt voltam?
-Igen.- nyeltem egy nagyot.
-Az Liam volt.- fordította el tőlem a fejét.- Nagyon szerettem őt, de nagyon megbántott, mivel amíg együtt voltunk többször is megcsalt, így nem tudtam bízni benne többé, de kérlek, erről senkinek ne mesélj, még anyának se, mivel ő erről nem tudott, azt hitte, hogy barátnőm van.
-Persze.- nyeltem egy hatalmasat.
-Most már tudod.- sóhajtott és lehúzott maga mellé.- Azóta nem voltam fiúval, mivel azt hittem, hogy Liam által már az összes srácot megutáltam. De tévedtem, mivel ez az érzés nem egy kitörölhető dolog.- mosolygott, mire megfagyott a vér az ereimben. Ezzel most kire célzott?

8 megjegyzés:

  1. Imádom!!!! Olyan jó rész lett, és végre visszatértél. Nagy lenne ha Louis valamikor szerelmet vallana, kíváncsi vagyok Harry, hogy fogadná. Nagyon jó rész lett. Örülök, hogy megint írod, ez az egyik kedvenc blogom. Hamar a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Istenem, annyira boldog vagyok! Annyira sajnálom, hogy ennyit kellett várnotok és nagyon szépen köszönöm a kitartást és a szép szavakat! :D

      Törlés
  2. Nekem is iszonyatosan tetszik! Naponta néztem, mikor jön új rész, és boldog vagyok, hogy itt vagy :) remélem hamar jön a következő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi és sajnálom a hosszú kimaradást, ígérem megpróbálok hamarabb hozni. :)

      Törlés
  3. Annyira boldog vagyok, hogy új részt hoztál! :) Imádom, nagyon várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi és bocsánatot kérek, ilyen remélhetőleg többet nem lesz. :)

      Törlés
  4. Kövit. Imadtam!!!!!!!!!!!!!!!!! Mikor erkezik a kovi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszi. Még nem tudom, most először a másik blogomon lesz. De nemsokára lesz, ígérem. :D

      Törlés