2014. április 22., kedd

21. fejezet

*Reggel*
*Harry szemszöge*

Szombat révén Louis megígérte, hogy elvisz a hokipályára, hogy gyakoroljunk egy kicsit, igaz, Ő nem szorul túl sok felkészülésre, mivel valami álom, ahogy korcsolyázik és jégkorongozik. 
-Kész vagy, Harold?- lépett a szobámba a korcsolyájával a kezében, mire csak bólintottam és felkaptam a hokicuccom, majd lecaplattunk, ahol már ott várakozott az Ő táskája. 
-Más is jön?- kérdeztem mikor már a kocsiba pakoltunk be. 
-Nem. Miért, szeretnéd?- fordult felém vigyorogva, majd a vezető ülésre vágódott be én pedig mellé. 
-Nem.- vágtam rá egy kicsit túl gyorsan, mire hatalmas mosoly terült el arcán. Belepirultam szemei fürkésző pillantásába, mivel egyre csak engem tartott figyelemmel. Hála az égnek 5 percen belül már a parkolóban álltunk, majd méretes táskáinkat felkapva mentünk az öltözőbe. 
-Mindjárt jövök.- suttogta a fülembe halkan Lou, majd eltűnt a mosdóban. Még 10 másodperc után is éreztem meleg leheletét és hallottam mély, rekedt hangját, amibe egész testem belebizsergett. Kellett egy kis idő, amíg újra az öltözésre tudtam koncentrálni. 
-Bassza meg!- hallottam meg bátyám hangját, mikor éppen az alá öltözékemet vettem fel, ugyanis pont a szuszpenzort igazítottam a helyére. Gyorsan elengedtem a kis műanyagot, de Lou nem mozdult, ugyanúgy bámulta tovább ágyékomat, ami hihetetlenül kellemetlen volt.
-Öhm... Louis!- integettem arca előtt, mire feleszmélt és rám pillantott.- Mi a baj?- nevettem erőltetetten. 
-Semmi.- akarta meg a tarkóját, majd a saját felszerelése felé fordult. Min akadt fenn ennyire? Már Ő is felvette az ágyékvédőt! Ekkor olyat csinált amitől teljesen vörös lett a fejem, ugyanis gatyája mellől előszedte a szuszpenzorát! Akkor mégsem az dudorodik a gatyájában... Annyira kínosan éreztem magam, mint még soha. Már kész voltam így csöndben üldögéltem az ütőmet vizsgálgatva, de szörnyen kínosnak tűnt az egész helyzet.
-Mehetünk?- figyelte az ajtót arcom helyett, ami hirtelen kivágódott, majd egy igen rövid szoknyás csaj lépett be rajta.
-Szépfiú!- nevetett elég érdekesen Grace, mire kikerekedett szemekkel bámultam rá.
-Már bocs, de asszem ez a fiú öltöző és mi már amúgy is indultunk a jégre.- lökte arrébb bátyám, de én nem mozdultam. Vékony, hosszú lábai úgy vonzották tekintetemet akár a mágnes.
-Éppen a szobámban üldögéltem mikor valahogy egy képet találtam a telefonomban rólunk és rájöttem, hogy nagyon ki vagyok éhezve és Téged akarlak.- kapaszkodott belém, ugyanis majdnem elesett.
-Te részeg vagy.- ragadta meg Lou a kezét és elhúzta tőlem, majd a padra ültette.- Zayn tud róla, hogy a húga a sárga földig itta magát?- tekerte le kulacsa tetejét a srác és egy egyszerű mozdulattal leborította vízzel a lányt, aki sikítva adta tudtára, hogy ez nem igazán tetszik neki.
-Hazzi!- nyávogott és a nyakamba kapaszkodva a hozzám bújt.- Szólj rá a bátyádra, hogy menjen ki, mert most megrontalak.- kezdte el levenni a nyakvédőmet, mire csak lepetten figyeltem mozdulatait.
-Szerintem inkább állítsd le magad és menj haza!- kapta fel a vállára őt Louis és próbálta kivinni a helységből, de nem járt sikerrel.
-Tudod mit? Hazaviszem. Sajnálom, hogy nem tudtunk gyakorolni.- sóhajtottam és inkább elkezdtem vetkőzni. Lou bánatosan figyelt, majd felment a jégre, így ketten maradtunk.- Miért kell ilyennek lenned? Már így is elég szomorú.- dobáltam a cuccaimat a táskába, majd felöltöztem és kiráncigáltam Gracet az utcára.
-Ugyan már Harry!- kuncogott, majd keze egyre közelebb került sliccemhez, mire hatalmasat nyeltem.
-Nem akarok tőled semmit.- ültettem be a kocsiba, majd hazáig néma csöndben ültünk.
-Sajnálom.- szállt ki Grace a házuk előtt, majd elindult befele, de még sikerült elkapnom.
-Nem vagy részeg.- néztem a szemébe mélyen, mire teljesen elvörösödött.
-Nem.- suttogta.
-Miért csináltad?- figyeltem értetlenül.
-Mert tényleg akarlak, azt hittem így beadod a derekad.- rántotta meg a vállát és elindult befele én pedig követtem.
-Miért pont engem? Ezen a téren eléggé alul képzett vagyok.- vakartam a tarkómat, így biztos elég érdekes látványt nyújtottam.
-Pont ezért.- legyintett és bement a házukba, ahova ugyancsak utána mentem.- Mit szeretnél Szépfiú?- fordult felém mosolyogva. Szemeimet erősen összeszorítottam és mélyeket lélegeztem. Férfi vagyok és már elég idős. Vannak szükségleteim, amiket már nem tudok magam kielégíteni, ez normális.
-Én is akarlak.- néztem a szemébe, viszont éreztem, hogy arcom a vörös árnyalataiban pompázik. Akartam őt? Tényleg? Nem hiszem, de mégis elhitettem vele és még magammal is.
-Biztos vagy benne?- kuncogott és már sliccemnél is matatott, amitől hatalmas félelem járta át egész testem. Nem szeretném ezt csinálni!
-Igen.- remegett a hangom, de fejben már rég felpofoztam magam legalább ötször. Nem tudom, hogy hogyan csinált mindent ilyen elképesztően gyorsan, de vékony ujjai már pólóm alatt simogatták hasamat. Életemben nem voltam még ilyen libabőrös, de ekkor valami elképesztő dolog történt, ugyanis Zayn lépett be a szobába, mire Grace arrébb ugrott legalább 3 métert. Soha nem örültem még így a srácnak.
-Mi jót csináltok?- vigyorgott és a hűtőhöz lépett, majd egy dobozos üdítővel leült elénk és csak figyelt minket. Szerintem ennél vörösebb már nem is lehettem volna, az arcom egyre csak égett.
-Semmi különöset. Harry csak most jött át és TV-t szerettünk volna nézni, de rájött, hogy Louis megkérte rá, hogy mossa le a kocsiját, ezért haza kell mennie.- nézett rám a vörös hajú lány, mire csak bólogattam, bár elég hülyeség volt.
-Értem.- kelt fel a fekete hajú és a szobájába ment.
-Bocsi.- ölelt át a lány és bűnbánóan adott egy apró puszit az ajkaimra.- Zayn pont Louis kocsijára lát az ablakából.- kuncogott, majd az ajtó felé terelgetett.- Jó kocsimosást.- nyitotta ki nekem a nyílászárót.- Azt meg majd máskor bepótoljuk.- harapott alsó ajkába és lágyan végigsimított nadrágomon, mire kirázott a hideg.
-Jézusom.- dőltem neki az ajtónak kívülről, mikor Grace már nem látott. Boldogan mentem a szomszédba és előkaptam egy vödröt meg egy szivacsot és hatalmas örömmel estem neki a kocsinak. Az első 10 percben rájöttem, hogy ez így rémálom lesz, mivel szeptember közepe ellenére körülbelül 30 fok volt. Nagy nehezen levedlettem a pólómat, így már képes voltam folytatni a munkát. Fél órán keresztül szórakoztam és már ott tartottam, hogy letolom a nadrágomat, de ekkor megjelent Jay és mosolyogva figyelt.
-Milyen kedves vagy, hogy lemosod annak a lusta disznónak a kocsiját.- sóhajtott, de látszott rajta, hogy nagyon szereti a fiát.- Egyáltalán hol van?
-Hokizik.- tettem le a sárga kis takarítóeszközt.
-Látom jól megizzadtál.- kapott elő egy törülközőt és vállamra terítette, mire csak hálásan figyeltem ahogy bemegy a házba. Lassan jöhetne már Louis.

*Louis szemszöge*

Most mi a francot csináljak? Apa kocsiját az utcán hagytam és ahogy beértem az udvarra Harry félmeztelen sziluettjével találtam szemben magam. Álompasi? Nem kifejezés! Igen, tudom, egy 17 éves kamasz, de nekem Ő tökéletes. Igen, kicsit vézna és még az izmai is elég fejletlenek, de nekem jobbat nem tudsz mutatni. A kerítés takarásából figyeltem mozdulatait és felsőtestét, amitől ugyanaz történt, mint az első nap, teljesen bezsongtam. Úgy éreztem magam, mint egy vén szatír, de kit érdekel, mikor a világ legjobb paliját figyeltem?
-Louis?- jelent meg előttem egy göndör fej, ugyanis észre sem vettem a gondolkozás közben, hogy Harry elém lépdelt.
-Úristen!- ugrottam meg és magam elé kaptam a kezeimet.
-Mióta állsz itt? Miért nem jössz be?- mosolygott és kezemnél fogva berángatott. Közelről még elbűvölőbb volt, így még jobban felizgultam.- Nem izzadtál meg? Le szeretnél előbb zuhanyozni?
-Igen, az jól esne, de menj csak te.- próbáltam nem mellkasát szuggerálni, de nem nagyon jött össze.
-Menj csak. Még behordom a cuccokat.- indult vissza, mikor anya jelent meg.
-Látod milyen szorgalmas gyerek? Példát vehetnél róla.- rázta meg a fejét, de láttam szája sarkában az apró vigyort.- Na sipirc a fürdőbe!- csapott meg játékosan a konyharuhával én pedig nem tétlenkedtem tovább, egyenesen odarohantam és hatalmas mennyiségű levegőt kieresztve tüdőmből csuktam be magam után az ajtót. Nekem kell ez a fiú és ha kell még Jack Sparrowal is megküzdök érte! 

12 megjegyzés:

  1. ez olyan aranyos fejezet lett, hogy úristen... :D alig várom a következőt!

    VálaszTörlés
  2. Imádom, nagyon boldog voltam, mikor megláttam h új rész van! :3 Ez a Grace nem szimpi, leszállhatna már Harryről! Köszi Zayn h ott voltál ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi. :/ Gonosz Grace! :P Nekem sem jön be!

      Törlés
  3. Szia nagyon jó lett a rész!Nagyon szeretem a blogod? Mikor jön a kövi? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszi. Ezt kérdezed? Én nem tudom. :) Nem tudom, mert éppen Lettország repülőterén ülök. Ha hazaérek írok, ígérem. :)

      Törlés
  4. Szia:) nem rég találtam rá a blogodra és imádom:3 Grace már igazán elmehetne messzire Harry közeléből>< kíváncsian várom mit hozol ki belőle. Mikor lesz kövi rész?:))
    Cat.xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi. Még nem tudom, de a nyáron biztos több lesz. :)

      Törlés
  5. Nagyon jó lett a rész!Nem rég találtam rá a blogodra!Mikor jön a kövi rész? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi és megpróbálom most már hozni. :/

      Törlés