2013. szeptember 27., péntek

2. fejezet

Tátott szájjal bámultam a lenyűgöző épületet. Gigantikus kert futott körbe a ház körül, egy hatalmas medencével, sok fával és rengeteg virággal. Pillantásom ez után a házra tévedt, ami inkább már a palota kategóriába tartozik.
-Hű.- nyögtem ki meglepetten. Mást nem voltam képes mondani. A falak tiszta fehérek voltak, nagy barna keretes ablakokkal és barna, fa ajtóval.
-Gyere be.- mosolygott Louis és kihúzott a kocsiból. Óvatosan léptem be az építménybe. Az előszobában a cipőtartóra raktam kissé szakadt tornacipőim, majd bementem a nappaliba. Felettébb stílusosan volt berendezve, a barna árnyalatai uralták a szín világot. Letörölhetetlen vigyorral néztem körbe.
-Csodálatos.- néztem Louisra. 
-Köszi, mondták már.- mosolygott magára a tükörben. Egymásra nézve egyszerre nevettük el magunkat. Tovább mentünk a konyhába. Itt inkább a fekete volt jellemző, de ugyan olyan elegánsan volt berendezve, mint a nappali. Már most imádom ezt a helyet. Lou bevezetett a fürdőszobába. Tátott szájjal meredtem magam elé. 
-Egy medence van a fürdőtökben?- néztem meglepődve a srácra.
-Nem, te tudatlan! Ez egy jakuzzi!- kócolta össze a hajam. Felhúztam az egyik szemöldököm. Hogy mi?- Megmutatom.- ment a medencéhez és benyomott egy gombot, mire elkezdett pezsegni a víz. Ámulva figyeltem.- Na gyere! Most jön az én szobám!- futott fel az emeletre. Minden olyan letisztult és igényes. Beléptünk az első ajtón jobbra. Egyáltalán nem illett a ház többi részéhez, tele volt színekkel és egy kissé rendetlen is volt.- Próbáltam rendet rakni, de nem vagyok az a tisztaság mániás.- mosolygott. 
Ez a szoba tükrözte Louist. Nagyon tetszett! 
-Gondolom érdekel már a te szobád!- terelt ki a területéről. 
-Persze.- vigyorogtam izgatottan. Elmentünk a folyosó végére. Benyitott egy bal oldali ajtón. Leesett az állam.- Na ne!- léptem be.- Ez komoly?- forogtam körbe.- Ez az én szobám?- nevettem el magam boldogságomban.
-Igen.- kuncogott Lou. Ő is bejött és elterült a hatalmas ágyon. 
-Köszönöm!- rohantam tesómhoz és erősen magamhoz öleltem. 
-Ugyan már Harry! Most már te is család tag vagy!- adott egy puszit. 
-Hol van Jay?- kérdeztem, mivel rájöttem, hogy már rég nem láttam.
-Tárgyalásra ment. Apa pedig csak egy hónap múlva jön haza, mivel valami turnén van. Valami bandának a menedzsere. Sokat utazik.- ültünk föl.- Szokd meg, hogy sokat leszünk kettesben! Egyébként fogsz járni suliba, nem?
-Nem tudom.- gondolkoztam el. 
-Szeptemberben leszek 3.-as az egyetemen. Szerintem te is jössz gólyának!- ütött barátilag vállba.
-Mi az a gólya?- néztem kék szemeibe. 
-Az első éveseket szokták így hívni.- avatott be.- De várj egy pillanatot! A legjobbat még nem is láttad!- ugrott fel és lerohant a földszintre. Benyitott egy ajtón én pedig követtem. 
-Azta!- teljesen ledöbbentett amit láttam. Egy beltéri medence volt, pálma fákkal cserépben és napozó ágyakkal.
-Van kedved fürdeni?- vigyorgott.
-Szabad?- lepődtem meg.
-Nem Harry, csak dísznek van!- röhögött halkan.- Persze, hogy szabad.- dobta le a pólóját, majd gatyájától is megszabadult.- Na mi lesz? Ruhában fürdesz?- nézett rám mosolyogva. 
-Nem.- ocsúdtam fel és levetkőztem. Lou egy bombával ugrott a vízbe. Én csak ámulva figyeltem.
-Mit csinálsz?- nézett rám nevetve, mikor a létrán másztam be.
-Bejövök.- mentem oda hozzá egy nagy vigyorral az arcomon.
-Neked sincs megtiltva, hogy beleugorj.- nyomott a víz alá. Röhögve jöttem fel, majd belelöktem a habok közé.- Hé! Már támadsz is?- ugrott a hátamra. Szememet becsukva hátra dőltem vele együtt. Mindketten kuncogva jöttünk fel, majd megálltunk egymással szemben. Louis egy vizes tincset eltűrt a szemem elől. Meglepetten figyeltem.
-Köszi.- suttogtam. Tovább folytattuk a birkózást. Csak jó 2 óra múlva eszméltünk fel.
-Látom fiúk, megismerkedtetek.- hallottuk meg Jay hangját. Egyszerre bólogattunk, majd kimásztunk a medencéből és egy-egy törülközővel leültünk a napozó ágyakra. 
-Harry nagyon jó fej.- bökött oldalba Lou, mire elnevettem magam. 
-Louis a legjobb testvér, akit valaha kívánhattam.- néztem az említettre. Mosolyogva figyeltük egymást, majd egyszerre röhögtük el magunkat. Boldogan mentem fel új szobámba és átvettem vizes alsógatyámat. Éppen a bőröndömben kutattam egy tiszta után, mikor Louis csörtetett be a szobámba. 
-Szóval.- dőlt az ágyamra újfent.- Van egy ötletem öcsi.
-Ne hívj így!- dobtam rá egy tiszta alsót. 
-Jól van na! Akkor van egy ötletem Harold!- kuncogott.- Bocs, de ez milyen hülye név már! 
-Nem is! Nekem tetszik!- durciztam be. 
-Most meg ne sértődj!- nevetett.- Ott tartottam, hogy van egy ötletem. Délután pár haverommal kimegyünk kosarazni. Nincs kedved jönni? 
-Nem tudok kosarazni.- vallottam be. Játszottam már természetesen, de szerintem nálam bénább játékos nincs. Vagy ha van, az hazudik! 
-Ne szórakozz már!- csikizte meg az oldalam, mire felröhögtem. 
-Jó-jó megyek!- adtam be a derekam, majd kiment a szobából.
-Hidd el, hogy tetszeni fog!- mosolygott, majd becsukta az ajtót, így nyugodtan átöltözhettem. Felöltözve mentem le a konyhába, ahol Jay sütött éppen. 
-Mit csinálsz?- álltam mellé. 
-Palacsintát. Szereted?- nézett rám. Hevesen bólogattam. 
-Nagyon.- már hallottam is a hasam korgását. 
-Megterítesz?- dobta fel a levegőbe, ami így megfordult. 
-Ügyes vagy!- mosolyogtam, majd elkezdtem előszedni a tányérokat.
-4-et rakj!- szólt, mikor 3 személyre terítettem. 
-Haza jön Louis apukája?- lepődtem meg. 
-Nem.- rázta meg a fejét.- Louis egyik barátja jön.
-Értem.- vettem elő még egy étkészletet. Mikor kész voltam segítettem megcsinálni a palacsintákat Jaynek, majd mikor kész voltunk, akkor ért le Louis. 
-Hm..- nézte a tálat.- Mikor eszünk?- vigyorgott.
-Eddig öltöztél?- kuncogott az anyukája.- Harry 1 nap alatt többet segített, mint te egy évben!- kócolta össze Lou haját. 
-Nem találtam sehol egy pólót.- mentegetőzött. Ekkor csöngettek.- Ez Zayn!- rohant az ajtóhoz. Mikor visszajött egy fekete hajú srác is jött vele. 
Kifejezetten olyan fiúnak tűnt, aki tudja, hogy jól néz ki és ezt ki is használja. Az igazi nőcsábász típus. 
-Zayn.- nyújtotta nekem a kezét egy halvány mosollyal. 
-Harry.- ráztam meg, majd leültünk az asztalhoz.- Nagyon finom lett.- vigyorogtam Jayre, a harmadik palacsinta után. A két srác együtt értően bólogatott. 
-És milyen itt Harry?- nézett rám Zayn, hatalmas, barna szemeivel. 
-Nagyon tetszik. A ház egyszerűen csodálatos, Jay hihetetlen kedves és Louis is nagyon jó fej.- néztem az illetőre. 
-Tudom.- pacsizott le velem a fekete hajú.- Szerinted miért csövezek náluk mindig?- suttogta nekem, úgy, hogy mindenki hallja. Jót nevettünk. Sokáig beszélgettünk.- Sajnálom, de nekem mennem kell.- kelt fel Zayn.- Köszönöm szépen a finom ebédet Jay.- adott egy puszit neki.- Örülök, hogy megismertelek Fürtöske.- lépett hozzám, majd kezet fogtunk és elment.
-Nem vagyok Fürtöske!- álltam Lou elé, mikor már becsukta Zayn után az ajtót.
-Néztél már tükörbe?- vigyorgott.
-Jól van na!- fontam össze karjaimat mellkasom előtt. 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, annyira aranyosak! :) amikor olvastam melegsèg töltötte el a szívem! :3
    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! :) Jó érzés ezt olvasni, hogy így át jött, amit írtam!

      Törlés
  2. Ez olyan jó lett :') gyors kövit !!

    VálaszTörlés
  3. áááááá méirt csak most találtam megXD?! TT-TT nah mindegy késő bánat...a lényeg hogy...ezt si imádom!XD gyors kövit, ez angyon cuki és jóXD!!

    VálaszTörlés