2013. november 4., hétfő

10. fejezet

*Reggel*

Egy átlagos csütörtök kevésbé átlagos reggele. Mikor végre elköteleztem magam arra, hogy kinyissam a szemeim, hihetetlen gyorsasággal ugrottam ki az ágyból, mivel Louis hatalmas, kék szemeivel találtam szemben magam. Nevetve figyelte a reakciómat elég érdekes ébresztési módjára.
-Hm.- mosolygott.- Tegnap átjött Grace. Elég sokáig dumáltunk.- nézegette a körmeit kajánul.
-Louis! Miről?- lépdeltem közel hozzá határozottan.
-Rólad.- bökött mutató ujjával a mellkasomba.- Azt mondta, hogy szarul esett neki a tegnapi, ezért most inkább ne szólj hozzá, mivel időre van szüksége.- ölelt át. Hatalmasat sóhajtottam és elléptem, hogy összeszedjem a mai napi ruháimat.- Istenem! Milyen kis nyomott fejed van!- húzott vissza karjai közé.- Ne csináld! Nem is ezt mondta.- mosolygott Lou.- Azt mondta, hogy hiányzik neki a társaságod.- nyomott egy puszit a fejemre, majd mikor elengedett gyorsan az ablakomhoz rohantam, ahol megpillantottam őt. Hatalmas vigyorral az arcán figyelt, majd mindketten kitártuk az ablakot.
-Elég sokat gondolkoztam rajtad és tudnod kell, hogy arra jutottam, hogy te egy esetlen kis szépfiú vagy.- nevette el magát. Mérgesen figyeltem az arcát.
-Azért ez nem volt túl kedves. Na de mindegy. Megyek készülődni.- húztam be a függönyt és a szekrényem elé álltam. Miután mindent megtaláltam és elkészültem, leszaladtam Louhoz reggelizni.

*Délben*

Egész nap csak unatkoztam, volt, hogy majdnem bealudtam az órán. Ebéd közben valaki erősen az oldalamnak vágódott.
-Szia Harry.- vigyorgott gúnyosan Liam, majd a tányéromat átette a saját tálcájára.
-Hé! Én mit fogok enni?- lepődtem meg.
-Szerinted ez hol érdekel engem?- falatozott jóízűen, miközben egyre csak gyűlt bennem a düh. Eddig eltűrtem Liam viselkedését, de ez már nekem is sok.
-Miért vagy ilyen velem?- fordultam felé, majd minden önkontrollomat elvesztve megmarkoltam a pólóját. Elnevette magát, majd lefejtette az ujjaimat.
-Nagyon ijesztőnek nézel ki kicsi Harry.- csípte meg az arcomat röhögve.- Te komolyan nem tudod? Louis nem mondta?- evett tovább.
-Nem.- kerekedtek ki a szemeim. Ebből már semmi jó nem lesz. Mi köze van ehhez Louisnak?
-Rendben. Akkor délután átmegyek és elmondom.- kapta fel a tálcáját és eltűnt a szemem elől. Idegesen indultam el a kapu felé. Már éhes sem voltam. Nem akartam, hogy Liam átjöjjön hozzánk, főleg azt nem, hogy hozzám! Hatalmasat sóhajtva lépkedtem Lou felé, mikor odaértem mellé csak átöleltem. Nem kellettek szavak, megértette, hogy ideges vagyok. Nyugtatólag simogatta a hátamat, aztán pedig némán elindultunk haza felé. Gracenek még külön rajz órája lesz, így nem csatlakozott hozzánk, Zayn pedig edzésre ment. Mikor hazaértünk halálra vált arccal mentem a szobámba és csak ültem az ágyamon. Már vagy fél órája így lehettem, mikor csöngettek, melynek hatására a gyomrom összeugrott.
-Harold!- kiáltott Louis.- Hozzád jöttek.- nyitott be a szobámba elfehéredett arccal.- Ha kellek, itt vagyok a szobámban.- Csak bólintottam, hogy rendben. Liam csak leült a fotelembe és semleges arccal figyelt engem.
-Fektessük le a szabályokat.- mutatta, hogy én is foglaljak helyet. Feszengve ugyan, de leültem, bár így nehezebben tudok menekülni.- Először is, amiket most elmondok, az mind egy kurva nagy titok! Másodszor, te erről egy árva léleknek nem beszélsz! Louis is bele számít!- nézett idegesen.- Az utolsó pedig, végighallgatsz, nem pofázol bele, végén kérdezhetsz, de nem biztos, hogy válaszolok. Tiszta?
-Igen.- nyeltem egy nagyot. Mi lehet az, ami ilyen súlyos?
-Louis 2 éve nem randizik senkivel, csak egy éjszakás kalandjai vannak. Ezt tudod, mert hallottam, hogy valaki mondta. 2 évvel ezelőtt volt egy elég hosszú kapcsolata, ami elég rossz véget ért.- sóhajtott.- Megcsaltam.- hajtotta le fejét. Soha nem láttam Liamet ilyen sebezhetőnek, de ezzel gyorsan fel is hagyott, mikor méreggel teli tekintettel felnézett rám.- Azóta nem szeretett senkit.- mélyült el a hangja.- Most mégis látom azt a csillogást a szemében, amikor rád néz, mint akkor.- fújtatott. Teljesen lefagyva figyeltem. Hogy én tetszek Louisnak? Ez teljesen lehetetlen!
-Nem. Louis a bátyám!- ráztam meg a fejemet inkább magamat alátámasztva, mint Liamnek címezve.
-Ha!- vizslatott keserű képpel.- Te nem tudod milyen Louis amikor igazán szerelmes! Nem ismered őt úgy mint én!
-Akkor ezért miért rám vagy kiakadva?- nézegettem a zoknijaimat félénken.
-Mert te vagy az első, akin látom, hogy el tudná venni tőlem.- dühödött be teljesen és az asztalomra csapott.- Hidd el, hogy ezt nem fogom hagyni!- kelt fel és kirohant feldúltan. Letaglózva bámultam a helyet, ahol az előbb még ő ült. Féltékeny. Ekkor Louis caplatott be.
-Minden rendben van? Nem bántott?- nézett végig rajtam még mindig kissé sápadtan. Csak megráztam a fejem és eldőltem az ágyon. Ez teljességgel lehetetlen! Louis sehogy nem néz rám, kizárólag barátilag. Ebben teljesen biztos vagyok!- Hétvégén elmegyünk a partra. Van kedved jönni?- hajtotta a fejét a hasamra.
-Igen, persze.- kezdtem simogatni a haját. Egy erőteljes csapódást hallottam meg az ablakom felől. Grace figyelt minket. Mosolyogva oda álltam elé.
-Szépfiú. Louis mondta a hétvégét?
-Igen. Te is jössz?- lett egy csapásra jobb kedvem.
-Persze. Ki nem hagynám!- csukta be az ablakot és elment végezni az éjszakai teendőit, amit én is megtettem. Kettős érzésekkel feküdtem le. Biztos, hogy Liam csak hazudik! Egyszerűen csak simán gyűlöl azért, aki vagyok és azért, ahonnan jöttem. Louis a testvérem és úgy is néz rám, mint egy testvérre... remélem. 

12 megjegyzés:

  1. Na jó. Ez, ez.....Istenem! Te jó ég. Liam és Louis együtt jártak! Kezd egy olyan sejtésem lenni, hogy a lányok nem is nagyon érdeklik Lou-t. Ez aztán tényleg meglepett. Remélem Harry is kezd majd többet érezni Louis iránt. Amúgy nagyon jó lett a rész. Várom a kövit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Reméltem, hogy ez ütni fog. :) Köszönöm szépen. :)

      Törlés
  2. Ohh te jó ég, Liam és Louis, aztamindenit!! ;) Mi lesz itt még, bele se merek gondolni!! :D Várom a köviit ;)

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁ dejó jaj de jóó!.DXD azta...Liam és louis eggyüt volt?o.o LILO !!*-* gonosz liam mi a fazsé csalta meg akkor?..nah midnegy...nem a lilo a lényeg...LIAM FÉLTÉKENY, JUHHHÉÉÉÉ JIPPIÁJÉÉ!xd nah jó hordom itt a hülyeségeimet, gyors kövit, és sok...larry-t vagy..LILO xd jo be vagyok zsongva!!xd

    VálaszTörlés
  4. húú erre nem gondoltam vna, köszi h megfogadtad a tanácsom és feldobtad vmivel a történet, ez már egyáltalán nem volt uncsi és remélem továbbra sem laposodik el

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm a tanácsodat. Ez már kellett a blognak. :) Nagyon örülök, hogy meglepett, mert te voltál az, aki miatt legjobban izgultam. :3 :D

      Törlés
  5. Huu.. nem semmi !! nagyon tetszik!! :D Egyszerűen lenyűgöztél !! *-* fantasztikus !! :D gyors kövit !!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! :3 Most nagyon boldog vagyok! :3 <3

      Törlés
  6. http://a-stylinson-story.blogspot.hu/2013/11/a-blog-elso-dijad.html meg lepiii!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D :D :D Köszönöm szépen! :3 Most nagyon boldoggá tettél! :D :3 Imádlak! :) :D

      Törlés