2013. október 26., szombat

8. fejezet


-Lou!- kaptam el a tekintetem róla. Az egész arcomat perzselte a pír. Nem mertem felnézni Louisra.
-Nagyon édesen csókolsz.- suttogta a fülembe. Lepetten kaptam rá tekintetemet, mire elnevette magát.- Ne parázz rá nagyon, oké? Nem vagyok mérges rád.- bökött mosolyogva oldalba. Idegesen nézelődtem inkább az ablakon, amíg haza nem értünk. Gyorsan rohantam fel a szobámba, mikor végre leállt a kocsi. Magamra zártam az ajtót és nem nyitottam ki akkor sem, mikor Louis kopogott. Fél órája csak a plafont bámultam némán, mikor megint kopogtak.
-Nagyon sajnálom.- csuklott el a hangom.
-Harry, Jay vagyok. Beengedsz?- hallottam meg "anya" hangját. Gyorsan beengedtem és visszaültem az ágyra.- Mi a baj Kicsim?- telepedett mellém és magához ölelt.
-Megcsókoltam Louist.- néztem fel rá könnyes szemekkel. Eltátotta a száját és megállt a keze a hátamon a simogatás közben.
-Mit szólt erre?- nyelt egy nagyot.
-Azt, hogy nem mérges rám.- lettem megint vörös. Remélem legalább jól áll nekem ez a szín!
-Nincs semmi baj. Ő is azt mondta, nem? Akkor meg ne idegeskedj! Minden rendben lesz! Na gyere le! Mivel előbb hazajöttem csinálok valami fincsi vacsit.- mosolygott és felhúzott az ágyról. Követtem le a konyhába és ott nekiálltunk előkészíteni az alapanyagokat. Mikor minden megvolt megjelent Louis. Szégyenlősen lehajtottam a fejem.
-Harold!- szólt rám fennhangon bátyám.- Beszélnünk kell!- rángatott ki az udvarra. Kellemes volt  lágy őszi szellő.- Kérlek ne csináld ezt! Ne érezd magad szarul. Megtörtént. Na és? Hidd el, hogy egyáltalán nem zavar és téged se zavarjon! Boldog voltál, és akkor? Mindenkivel megeshet. Tessék.- esett ajkaimnak vadul. Elég hosszúra nyúlt, de én csak álltam becsukott szemekkel.- Túl vagyok pörögve. Megtörtént. Most megállt a világ?- simogatta meg gyengéden az arcomat, ami tiszta vörös volt.
-Köszönöm.- mosolyodtam el. Vigyorogva adott még az arcomra egy puszit, majd visszamentünk Jayhez. Boldogan figyelt minket.
-Kész a vacsora.- terített meg, majd némán elfogyasztottuk a makarónit.
-Nagyon finom volt.- szedtem össze a koszos tányérokat.
-Ezt nem lehet elrontani.- legyintett. Mikor végeztem a mosogatással felrohantam az emeltre és Louis szobája felé vettem az irányt. Benyitottam, majd lefeküdtem mellé az ágyára.
-Szeretnél valamit?- nézett rám mosolyogva.
-Igazából lenne valami.- vakartam meg a tarkómat idegesen.- Te tényleg voltál már fiúval is?
-Igen.- vigyorgott.- De az már rég volt. Azután lett egy barátnőm, akit nagyon szerettem, az életemet is odaadtam volna neki, aztán szakított velem egy másik srácért, mert én nem voltam elég jóképű!- sóhajtott, majd ráfeküdt a mellkasomra.- Azóta nagyon nem érdekel senki.
-Sajnálom.- simogattam a hátát.- De, hogy lehet egy fiúval?- jutott eszembe hirtelen.
-Pont mint egy lánnyal. Néha egy fiúval még jobb is, mert tudja, hogy mit szeretnék. ugyanaz jó mindkettőnknek.- rántotta meg a vállait, majd lehajtotta fejét rám. Egyenletesen szuszogott, majd lassan elaludt. Mosolyogva figyeltem. Egy idő után nekem is lecsukódtak a szemeim.

*Reggel*

Mikor felébredtem Louis még mindig a hasamon feküdt. Kicsit meglöktem, mivel mindenem el volt zsibbadva. Fáradtan nyöszörgött.
-Hagyjál! Álmos vagyok!- fordult át a másik oldalára. Óvatosan legörgettem magamról, majd átmentem a saját szobámba. Az órára pillantva rájöttem, hogy még csak 5 óra van, így még lett volna 2 órám kelésig.
-Szépfiú!- hallottam meg Grace lágy hangját. Boldogan húztam el a függönyöm és szélesre tártam az ablakot.- Kerestelek este. Hol voltál?- nézett rám tettetett méreggel.
-Louisval aludtam.- játszottam az ujjaimmal idegesen.
-Értem. Máskor inkább ne a kertben essetek egymásnak.- jelent meg egy könnycsepp a szemében.
-Láttad?- akadt el a lélegzetem.- Hidd el, hogy nem akartam! Csak Lou megnyugtatott, mivel előtte én csókoltam meg véletlenül. Nincs köztünk semmi.
-Ne magyarázkodj.- nézett fel rám most már teljesen igazi haraggal a szemeiben.- Legalább szólhattál volna és akkor én marha nem szeretek beléd!- csapta rám az üveget.
-Szeretsz?- kerekedtek ki a szemeim.- Kérlek Grace! Én is szeretlek!- dobáltam apró kövekkel a virágládából az ablakát.
-Beszélek vele.- húzott be a szobámba Louis, majd már el is tűnt. Alsógatyában jelent meg Grace szobájában, aki nevetve figyelte őt. Nem hallottam, hogy miről beszélnek, de a lány megkomolyodott. Mikor Lou végzett, Grace mosolyogva kinyitotta az ablakot.
-Te aztán furán mutatod ki a boldogságod, Szépfiú.- kuncogott.- Megbocsátok. Lou mindent elmondott.- végszóra az említett is megjelent a vörös hajú szépség mellett.- Te miért vagy még mindig nálam?- nézett rá meglepetten.
-Mert hallani akarom, hogy miről dumáltok.- vigyorgott és Grace mellé könyökölt. Hárman dumáltunk már legalább fél órája, mikor megjelent Zayn is.
-Louis!- kerekedtek ki a szemei.- Milyen jó, hogy amit elsőnek látok reggel, az a te hátsófeled a húgom ablakában.- telepedett le melléjük.
-Ugye milyen felemelő érzés?- rázta meg nevetve a fenekét Lou. 7-ig csak dumáltunk mindenféle hülyeségről, majd mindenki elkezdett készülődni. Mit sem sejtve mentem ki a fürdőbe pólóban.
-Jézusom, Harry!- lett Jay arca fehér, mikor meglátott.- Mit csináltál a kezeiddel?- kapta a kezét a szája elé. Ekkor leesett, hogy elfeledkeztem a kötésekről. Lehajtott fejjel próbáltam takarni őket.
-Csak elestem.- legyintettem.
-Nem hiszem el! Louis nem figyelt rád? Direkt megkértem! Hogy tudtál ekkorát esni?- rohant mellém és félve vizsgálgatta az alkarjaim.
-Csak véletlenül meglökött valaki.- néztem fel rá.
-Kérlek, Harry, mondd el az igazat! Louis volt?- sóhajtott.
-Mi? Nem! Dehogyis!- csuklott el a hangom. Louis? Soha nem tenne ilyet!- Liam volt az.- csuktam le a szemeimet.
-Mindig is mondtam Lounak, hogy nem jó gyerek az a Liam!- csóválta a fejét.- Na menj készülődni!- tolt a fürdő felé. Mikor benyitottam Louis éppen borotválkozott.
-Nekem nincs is borotvám.- jutott eszembe.
-Na és mire használnád?- nevette el magát.- Olyan a képed, mint ha egy kopasz macska lenne rajtad.
-Nagyon vicces vagy.- kaptam fel mérgesen a fogkefém. Mikor végeztünk mindennel elindultunk a suliba. Természetesen megint 4-en caplattunk az utcán.

11 megjegyzés:

  1. Ez megint nagyon jó lett mint mindig! Szomorúan veszem észre, hogy ez nem Larry-s lesz, de nem baj akkor is jó és a szívem mélyén még reménykedem hogy Louis Harry-be szerelmes. Meg a fejléc is azt mutatja, hogy nem Larry lesz, de nem baj akkor is nagyon jó a történet és ez a rész, ISTENEM nagyon jó lett. Várom a kövit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! :) Még semmi nem biztos! :D Amúgy a fejlécen csak azért nincs rajta Louis, mert nem nézett ki jól rajta. XD

      Törlés
  2. Louis mindenhol jól nez ki! (főleg a segge :3) ez valami fenomeniall rész lett! Hozd a kövit! *-*

    VálaszTörlés
  3. most akkor milyen blog is lesz ez? Larry-s vagy inkább Harry a csajba fog beleszeretni.

    VálaszTörlés
  4. jó volt gyors kövit:) de most kibe lesz szerelmes?o.o *szegény elvesztetete a fonalat*

    VálaszTörlés
  5. https://www.facebook.com/groups/729164927114155/

    VálaszTörlés